Segítünk, hogy a várandósság alatt ne az időpontokra kelljen figyelned, hanem a boldog pillanatokra tudj koncentrálni.

Az egyedi Kismamanaplód segít abban, hogy gyorsan, átláthatóan rendelkezésedre álljanak a következő 9 hónap legfontosabb tudnivalói, időpontjai, feladatai. Megbízható forrásból, szakértők által, tapasztalatból.

A legfontosabb
információk egy helyen
Ebben a naplóban megtalálsz a várandóssággal kapcsolatos minden fontos információt, amit szakemberek és anyukák segítségével állítottunk össze.
Maximális fókusz az
örömteli pillanatokon
A napló segítségével nem azon fog járni a fejed, hogy mit kell tenned, vagy éppen miről fogsz megfeledkezni. Minden fontos dátum és teendő kéznél lesz. 
Megbízható információk,
könnyű tájékozódás

A napló segítségével nem kell heteket töltened azzal, hogy a rengeteg ellentmondásos információ tengerében próbálod kibogozni, hogy mi a valós és tényleg fontos.

Mi vár rám, mi most a feladatom, mire kell figyelnem, hogyan kell ezt jól csinálni, mik a veszélyek, van-e teendőm, ki fog szólni?

A várandósság első pillanatától 180 fokos fordulatot vesz egy kismama élete, és számtalan kérdés merül fel bennük. Egy teljesen új helyzetben találja magát, amiben semmilyen tapasztalata sincs. Számtalan olyan feladat, olyan helyzet, olyantudni való van, amire figyelni kell, amikről még csak nem is tud. Hirtelen számtalan új feladattal, új teendővel kell szembenéznie a szokásos rutinon kívül, és ez nem könnyű feladat.

Információk átláthatatlan halmaza

Természetesen minden kismama szeretné a lehető legtöbbet adni, hogy a várandósság alatt is megtegyen mindent a születendő gyermekéért. Megkezdődik az információgyűjtés, jönnek a barátok, ismerősök, rokonok, az internet és a könyvek tömkelege. 

Hetekbe telik mire, sikerül kihámozni az információk végtelen és sokszor egymásnak ellentmondó halmazából azt, amire valóban szüksége van egy kismamának.

Téves információk
Sajnos a mai digitális világban tömegével találkozhatunk olyan információkkal, amik nem helytállóak, megtévesztőek, sokszor teljesen valótlanok. Sajnos emiatt a kismamák is rengeteg olyan tanácsot követnek, amiket egyébként nem lenne szabad.
Átláthatatlan

A témában található tanácsok, információk, fontos feladatok, figyelmeztetések oldalak millióit teszik ki mára. Ezekben megtalálni a hiteles, valóban fontos információkat, feladatokat, azokat, amikre valóban érdemes odafigyelni, akár hosszú hetekbe is telhet.

Nem személyre szabott

Amint kiderül a várandósság, a kismamák rengeteg tanácsot kapnak a környezetükből. Ezekkel sokszor az a probléma, hogy vagy hiányosak vagy túlzottan személyes tapasztalatokra épülnek, amik egy másik kismamánál már nem működnek.
Hetekbe telik mire, sikerül kihámozni az információk végetelen és sokszor egymásnak ellentmondó halmazából azt, amire valóban szüksége van egy kismamának.
A várandósság az egyik leggyönyörűbb időszak
Minden kismama szeretné ebből a legtöbbet kihozni, a legjobban csinálni, hogy valóban
Élete egyik legboldogabb időszaka legyen

Életünk legszebb eseményei akkor lesznek igazán emlékezetes és boldog pillanatok, ha meg is tudjuk élni azokat. Ehhez időre, energiára, jelenlétre van szükség, amihez nyugalom kell.

Mindent megadjon születendő gyermekének

Egy kismama számára a legfontosabb, hogy születendő gyermeke ép és egészséges legyen. Ehhez több dologra is figyelnie kell, de elsősorban kiegyensúlyozott, nyugodt, egészséges kismamára van szükség.

Mindenre legyen ideje

Az élet a várandósság ideje alatt sem áll meg. Viszont a feladatok száma jelentősen megnövekszik, amiket ugyanúgy fontos lesz ellátni. Ezért jobban is kell menedzselni az idejét egy kismamának.

Koncentrálj a fontos feladatokra, támaszkodj a megbízható információkra!

A várandósság időszakából akkor hozhatod ki a legtöbbet, ha a számodra valóban fontos információkkal és feladatokkal foglalkozol, ezeket pedig hiteles és megbízható forrásból gyűjtöd össze.
A Kismamanapló segít neked,
hogy a várandósság egy igazán örömteli, felesleges rohanás, stresszelés nélküli időszaka legyen az életendek.

Rengeteg tapasztalatot és szakértői segítséget felhasználva elkészítettük azt a kézikönyvet, útmutatót és egyben naplót, ami tartalmaz:

Mindent, amit tudnod kell

A Kismamanapló segítségével könnyen, átláhatóan, csak a fontos, de minden szükséges információt megtalálsz a várandóssággal kapcsolatosan, amikre valóban szükséged lesz a következő 9 hónapban. Nincsenek felesleges, valótlan, ellentmondásos információk, csak a lényeg, amire viszont tényleg szükséged lesz.

A legfontosabb dátumokat
Összegyűjtöttük az összes olyan dátumot, ami fontos lesz a következő 9 hónapban. Neked ezeket már nem kell kikeresgélned, de a legjobb, hogy így biztosan semmi sem fog kimaradni.
Feladatokat, időpontokat

Nemcsak a saját időpontjaidat, feladataidat jegyezheted fel, hanem mi magunk is megjelöltük azokat a tipikus,  legfontosabbakat, amikre a kismamáknak figyelniük kell.

Mindent, amire figyelned kell
A naplóban minden fontos információt megtalálsz, pl. a magzat fejlődésével kapcsolatosan. Összeszedtük azokat a legfontosabb tudnivalókat, amire egy kismamának figyelnie kell. Ezzel garantálhatod, hogy születendő gyermeked egészséges és boldog baba legyen.
Kinek ajánljuk?
A Kismamanaplót azoknak a várandós nőknek ajánljuk, akik

szeretnének pontos képet kapni arról, hogy mi vár rájuk a következő 9 hónapban, és szeretnék tudni, hogy mikor, milyen feladataik vannak,

nem szeretnének heteket stresszelni az információk begyűjtésével, szűrésével és feldolgozásával foglalkozni,

szeretnének valóban megbízható információkra és tapasztalatokra támaszkodni, ami alapján könnyen megtalálhatják azokat, amikre nekik is szükségük van.
Kismamanapló
Egy térkép a várandóssághoz

Ára: 2.990 Ft

Lapozz bele a Kismamanaplóba!

Egyedi napló generálása

Minden napló teljesen egyedi, mivel a hét nem hétfővel, hanem azzal a nappal, amellyel a várandósságod kezdődik. Így ennek megfelelő dátumokat fog generálni, valamint 3 egyedi design közül választhatsz.

Bankkártyás fizetés
Az oldalon azonnal, biztonságosan tudsz fizetni bankkártyával, miután legeneráltad az egyedi Kismamanaplódat.

Nyomtatás

Annak érdekében, hogy a legjobb áron tudjuk adni, a Kismamanapló pdf verzióban érhető el, amit te magad tudsz nyomtatni és lefűzni.

Egy kis bónusszal is szeretnénk kedveskedni Neked

Ha vásárolsz, ajándékot is adunk! Most ingyenesen letöltheted kismama és baba mérföldkő kártyáinkat (digitális, PDF formátumban) amellyel meg tudod örökíteni egy-egy fotón babavárásod, illetve később babád fejlődési szakaszait. A bónusz ajándékot még a vásárlás napján, e-mailben fogjuk megküldeni!

Rólunk

A mi “Kismamanapló”-nk gondolata először 2015-ben fogant meg, első gyermekünkkel együtt. Amikor 6 éve párom várandós volt, sorban kaptuk a leendő lelkes nagyszülőktől, rokonoktól és barátoktól a különféle kismamanaplókat. Miután közöltük a várandósság tényét, néhány hét elteltével volt belőle vagy 4-5 féle. Párom kiválasztott egyet a sok közül, elkezdte abba irogatni a babavárás legfontosabb mérföldköveit, hogy legyen azért valamiféle emlék erről az időszakról. Én meg letöltöttem vagy 3-4 kismamás app-ot a telómra és azokat nézegettem. Persze ahogy teltek a hetek és hónapok, miután addig is
benne voltam / voltunk a Naptarak.com és az Életszövő kapcsán a naptár bizniszben, úgy gondoltuk, hogy megcsináljuk a magunk kismamanaplóját, amelyben ötvöztük a testreszabhatóságot, egyediséget, valamint az Életszövő női határidőnaplónk formatervezését a legmodernebb webes alkalmazásokkal, amely lehetővé teszi, hogy minden kismama a saját várandósságának időszakára szabva kaphassa meg saját, egyedi várandóssági naplóját, egyedi előlappal, előre dátumozva, névnapokkal és ünnepnapokkal, valamint a várandósság legfontosabb mérföldköveivel az adott kismamára testre szabottan.

Egyedülálló módon mindenkinek egyedileg generálódik a saját terhességre szabottan a
napló dátumozása, így a dátumok pontosan egybeesnek a terhesség napjaival. Ezen felül
a stílusa is egyénre szabható.

Orvosok, szakemberek bevonásával készült, amivel tényleg hiteles, nem csak egy
személy tapasztalatára épül, így tényleg minden kismamát képes kiszolgálni, amiben
ráadásul tökéletesen meg is lehet bízni.

Nem csak egy naplóról, hanem határidőkkel ellátott naptárról van szó, amiben a 9 hónap legfontosabb tudnivalói és teendői benne vannak, ami mellé a saját teendőket is be tudod írni a naplóba.

Szemben az applikációkkal, amik elvesznek, a Kismamanapló egy örök emlék is egyben.

Pdf verzióban készül, így egy nagyon kedvező áron tudjuk kínálni, azonnal nyomtatható és használható.

Próbáld ki kockázat nélkül!
100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben Te vagy az ajándékozott fél nem elégedett, nem találja hasznosnak a naplót, úgy visszatérítjük a vásárlás összegét.

Tedd még boldogabbá és egyszerűbbé a várandósság 9 hónapját azzal, hogy minden fontos információt, tudnivalót, időpontot és teendőt elérhetsz egy helyen, amiben tényleg minden információ megtalálható, amire szükséged lesz!

A vásárlás menete

A gombra kattintva a naptarak.com oldalunkra kerülsz, azon belül is a Kismamanaplót generáló részre.
100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben nem elégedett, nem találja hasznosnak a naplót, úgy visszatérítjük a vásárlás összegét.
Bankkártyás fizetés: az oldalon azonnal, biztonságosan tudsz fizetni bankkártyával, miután legeneráltad az egyedi Kismamanaplódat.
Nyomtatás: annak érdekében, hogy a legjobb áron tudjuk adni, a Kismamanapló pdf verzióban érhető el, amit te magad tudsz nyomtatni és lefűzni.